Livrarea produselor în țară

Oferim livrare oriunde în țară prin companii de transport expres de mărfuri paletizate (ex. Pallex) cu livrare rapidă în 24h sau 48h după preferințele clientului. Comanda va fi livrată la adresă cu ajutorul camioanelor/autoutilitare cu prelată dotate cu lift și transpalet pentru descărcarea și manipularea mărfurilor pe suprafețe drepte fără denivelări. Dorim să precizăm că produsele sunt livrate doar după achitarea lor în avans, în cazul plății prin transfer bancar doar după ce transferul este procesat și banii ajung în contul firmei.

Atenție, liftul din dotarea autovehiculelor cu care se realizează livrarea suportă o greutate maximă de 700kg la descărcare, astfel dacă marfa comandată de dumneavoastră depășește 700kg/palet sunteți obligat să asigurați descărcarea manuală a unei părți din marfa de pe palet până acesta va ajunge la greutatea maximă admisă pentru descărcare. (ex. dacă comandați un palet mare de cărămidă cu o greutate totală de aprox 1200kg, va fi necesar să descărcați manual câteva rânduri din palet pentru a putea fi descărcat cu liftul din dotarea mașinii).

Se recomandă ca în momentul livrării să vă asigurați că dispuneți de persoane care să ajute la descărcarea produselor.

Prețul transportului este calculat în funcție de zona de livrare, greutatea totală și numărul de paleți din comandă. Tarifele de livrare vori fi comunicate de către colegii noștri de la ofertare.